Coaching & Counselling

Coaching en Counselling
In je leven zijn er soms momenten dat het niet loopt zoals je wenst. Er ontstaat een situatie waar je even niet weet wat je er mee moet. Je vraagt je af, hoe nu verder? Je zou graag willen dat iemand met je mee kijkt, iemand die er voor jou is.

Wat kunnen wij voor je betekenen?
Als coach/counsellor zijn we er voor jou. In een sessie sta jij centraal, jouw vraag. Wij zetten onze professionele kennis en ervaring in om jou te begeleiden naar je eigen antwoorden. In een prettige sfeer van vertrouwen en veiligheid is er ruimte en aandacht voor jou en je verhaal. We begeleiden je in het ontdekken van de ontbrekende stukken, zodat je een helder beeld krijgt. Elk thema vormt een ingang om aan jezelf te werken.

Kosteloos kennismakingsgesprek
Je bent welkom om een kosteloos kennismakingsgesprek met een van ons te houden. Dan kunnen we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. In de gesprekken word je uitgenodigd en begeleid om het onderwerp waar je vraag over gaat te onderzoeken. Zodat het uiteindelijk duidelijk wordt voor jou wat je te doen hebt hierin. De vragen kunnen gaan over: werk, de relatie met jezelf, de relatie met anderen, rouwverwerking, stress, burn-out, levensvragen.

Margarita: Naast gesprekken, is er ook aandacht voor je lichaam, emoties (denken, voelen en doen). Methodes die ik in kan zetten naast de gesprekken is: familie- of organisatieopstellingen, Transactionele analyse en emotioneel lichaamswerk.

Liesbeth: Er ruimte voor gesprekken, maar ook voor visualisatie oefeningen, lichaamswerk en energiewerk (intuïtieve ontwikkeling middels healing en reading). Daarnaast kan ik diverse methodes en werkvormen inzetten. We kijken per sessie waar behoefte aan is en naar wat zich aandient.

Liesbeth's pagina: Gitzcoaching.nl

Margarita's pagina: Strokes.nl