Over ons

Anderen over ons

Margarita nodig uit om jezelf te zijn en stimuleert eigenheid. Je bent ok zoals je bent is één van haar uitgangspunten. Dat zij daarbij een veilige en oordeel loze ruimte creëert op een speelse manier, is voor haar gewoon, maar vind ik een grote kwaliteit. Hierdoor ervaren deelnemers de ruimte en veiligheid om hun binnenwereld te onderzoeken en aan te kijken. De stap om verwerking en acceptatie van oud gedrag en/of het ontwikkelen van nieuw gedrag is hierdoor makkelijker te nemen”. Een cursist van de opleiding tot coach bij de ACC waar Margarita les geeft.

‘Ik heb Liesbeth Gitz gesproken in de aanloop naar een workshop voor deelnemers die -linksom of rechtsom- tegenslagen moeten incasseren. Wat opviel was de open mind waarmee Liesbeth de problematiek en de daaruit voortvloeiende behoeften benaderde. Het in de huid van de doelgroep kruipen, de goede afstemming, en een nuchtere praktische benadering maakte dat ik vertrouwen had in het eindresultaat. De workshop was to-the-point, en speels werden de deelnemers uitgedaagd om hun situatie evenwichtig te bezien. Ik kan door de professionele, en resultaatgerichte aanpak Liesbeth aanbevelen voor bedrijven waar het schort in samenwerking, communicatie of waar een contraproductieve cultuur succes in de weg staat”. Een opdrachtgever voor een training.

Margarita combineert kracht met zachtheid in haar wijze van trainen. Haar kracht daagt mij uit en laat mij kritisch naar mezelf kijken; haar zachtheid laat mij voelen dat het oké is om niet ´perfect´ te zijn, om te groeien en fouten te mogen maken. Margarita heeft oog voor al haar studenten. Wat ik zo mooi vind is: she practices what she preaches. Doordat ze dat doet, inspireert ze mij om te leven en handelen volgens mijn innerlijke waarden. Dat is voor mij een blijvende inspiratie. Ik hoop in de toekomst nog vaker van haar te mogen leren! “. Een counsellor .

Liesbeth is een Mens in hart en nieren en leeft vanuit de toppen van haar tenen tot en met het puntje van haar kruin. Intens, empathisch en heel bewust van haar omgeving vanuit haar hart. Ze leest mensen met een passie en precisie die mij ieder keer weer verwondert”. Een collega coach van Liesbeth.