Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Margarita Bernal en Liesbeth Groen-Gitz. Samen zijn wij Strokes & Gitz Trainingen. Omdat we werken vanuit dezelfde overtuiging en visie en elkaar vinden in de waardes plezier, delen, verbinding maken en werken vanuit ons hart hebben we onze bedrijven (Strokes en Gitz  Coaching & Training) samengevoegd. Wij geloven in de kracht van ieder mens. Onze missie is mensen weer in contact brengen met zichzelf, en vanuit daar zich te weer verbinden met de wereld daar omheen. Iedereen kan veranderen en iedereen heeft keuzes. Wij vinden het belangrijk om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de wezenlijke ontwikkeling van mensen.

Onze Waarden

Vanuit respect voor wat er is, zonder oordeel op wie je bent. Met veel ruimte voor groei en ontwikkeling op een diepgaand niveau. Wij halen als trainers het plezier uit aanwezig mogen zijn en een bijdrage te mogen leveren bij dit proces. We zijn betrokken.

Wij bieden een liefdevolle leeromgeving vanuit ons hart. Hier mogen pijn en vreugde elkaar ontmoeten. Daar is durf voor nodig. Vanuit betrokkenheid en respect voor jullie en jullie proces nodigen wij jullie uit om in een veilige en plezierige sfeer thuis te komen bij jezelf.